Asiantuntija-apua yrityksen perustamiseen Kokkolassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tilitoimisto Linkki Oy on apunasi uutta yritystä perustaessasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa sekä apua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Kattaviin palveluihimme kuuluvat myös muut yrityksen taloushallinnolliset toimet kirjanpidosta palkanlaskentaan. Palvelemme pk-yrityksiä Kokkolan seudulla.

Osakeyhtiön perustaminen

Osakeyhtiön perustaminen on verrattain yksinkertaista, mutta varmistat parhaiten kaikkien olennaisten tekijöiden huomioimisen ja toteutuksen lain vaatimalla tavalla, kun kysyt asiantuntijaneuvoja yrityksen perustamisvaiheessa. 

Osakeyhtiö on Suomen yleisin yritysmuoto, ja sen voi perustaa yksi tai useampi luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö (esimerkiksi osakeyhtiö). Vähintään yhdellä perustajista tulee olla kotipaikka Euroopan talousalueella (tähänkin voi kuitenkin hakea tarvittaessa poikkeuslupaa). Kun olet päätynyt siihen, että osakeyhtiö on paras yritysmuoto juuri sinun yrityksellesi, ota meihin yhteyttä ja perustetaan yrityksesi yhdessä!

Lue lisää myös palkanlaskennasta

Toiminimen perustaminen

Onko sinulla toteuttamisen arvoinen idea sekä into ja halu toimia yrittäjänä joko pää- tai sivutoimisesti? Tässä tapauksessa toiminimi voi olla juuri sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Toiminimi on yritysmuodoista kaikkein kevyin ja yksinkertaisin – kaiken kaikkiaan helpoin vaihtoehto. Olemme apunasi toiminimen perustamisessa alusta loppuun saakka! Huomaathan, että Suomessa liikkeen- tai ammatinharjoittajana eli yksityisenä elinkeinonharjoittajana tai toiminimenä voi toimia henkilö, jolla on asuinpaikka Euroopan talousalueella (ETA).

Ystävälliset ammattilaiset apunasi!

Tilitoimisto Linkki Oy auttaa uuden yrityksen perustamisessa aina alkutekijöistä lähtien. Ohjaamme valitsemaan sopivimman yritysmuodon, ja autamme täyttämään vaadittavat perustamisasiakirjat täsmällisesti ja oikein. Konsultoimme myös muun muassa yrityksen verotukseen, työntekijöiden palkkaukseen sekä yrityksen kannattavuuteen liittyvissä asioissa. Olemme yrityksesi luotettava kumppani kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä! Otathan siis yhteyttä, kun yrityksen perustaminen on ajankohtaista! Palvelemme pk-yrityksiä Kokkolan seudulla.

Kaikki yhteystiedot