Yrityksesi kirjanpito alan asiantuntijalta Kokkolassa

Yhteystiedot ja sijainti

Tilitoimisto Linkki Oy on kattavien palveluiden tilitoimisto Kokkolassa. Yli 15 vuoden kokemuksella hoidamme pk-yritysten kirjanpidon sekä muut taloushallinnon tehtävät kuntoon luotettavasti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää kirjanpidosta sekä muista palveluistamme tai tule käymään toimistollamme!

Kirjanpitoa vuosien kokemuksella

Yrityksen kirjanpito on syytä jättää asiansa osaavalla ammattilaiselle. Näin varmistat, että yrityksen toisinaan monimutkainenkin taloushallinto on varmoissa käsissä ja että asiat tulevat hoidetuksi varmasti oikein ja aina ajallaan. Tilitoimisto Linkki Oy tarjoaa ajantasaista tietoa yrityksesi taloudesta, ja samalla autamme yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla – toimialastasi riippumatta. Ja mikäli jokin taloushallintoon tai kirjanpitoon liittyvä asia askarruttaa, neuvomme ja konsultoimme mielellämme!

Lue lisää myös veroilmoituksesta

Laadukkaasti toteutettu kirjanpito on avain yrityksen menestykseen

Asiantuntevasti toteutettu kirjanpito tarjoaa tietoa, jota tarvitaan yrityksen menestyksekkääseen johtamiseen. Tämä onkin kirjanpidon tärkein ja ensisijainen tarkoitus: tuottaa tärkeää tietoa yrityksen taloudesta yritykselle itselleen. Tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden lukujen tehokkaaseen analysointiin tuotamme halutessasi graafiset raportit kirjanpidostasi.


Kirjanpitovelvollisuus koskee kaikkia yrityksiä, niin pieniä kuin suuriakin ja kaikkien toimialojen edustajia. Kirjanpidon ulkoistaminen on järkevä ja kannattava teko. Kun ammattitaidolla toimiva tilitoimisto huolehtii yrityksesi talousasioista, voit rauhallisin mielin keskittyä varsinaisen yritystoiminnan pyörittämiseen ja oman asiantuntijuutesi kehittämiseen.

Jätä yrityksesi kirjanpito luotettavalle tilitoimistolle

Yrittäjän aika on rahanarvoista, joten miksi haaskata sitä kirjanpitoon liittyvien numeroiden ja lukujen parissa painiskelemiseen? Sitä varten on Tilitoimisto Linkki Oy apunasi. Jätä yrityksesi kirjanpito meidän, alan kokeneiden ammattilaisten, hoidettavaksi ja vapauta itsellesi hyvin ansaittua vapaa-aikaa!


Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi. Palvelemme ensisijaisesti pk-yrityksiä Kokkolan seudulla.

Kaikki yhteystiedot

Laskutus

Halutessasi hoidamme myös yrityksesi maksuliikenteen niiltä osin kuin se on juuri sinun yrityksellesi tarpeellista ja toimivinta. Ulkoistamalla laskutuksen asiantunteviin käsiin automatisoit ja tehostat usein paljon aikaa vievää prosessia. Mikäli haluat kuitenkin hoitaa laskutuksen itse, saat meiltä käyttöösi helppokäyttöisen sähköisen laskutusohjelman, jonka avulla yrityksesi laskutus hoituu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.