Kirjanpito laadukkaasti Kokkolassa

Tilitoimisto Linkki Oy hoitaa yrityksesi kirjanpidon luotettavasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme kirjanpitopalveluitamme pääasiassa pk-yrityksille.

Kun jätät kirjanpidon osaavalle ammattilaiselle, on yrityksesi taloushallinto varmoissa ja osaavissa käsissä. Huolehdimme siitä, että talousasiat tulevat hoidetuksi varmasti oikein ja ajallaan. Tarjoamme ajantasaista tietoa yrityksesi taloudesta ja samalla autamme yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Neuvomme ja konsultoimme mielellämme, jos taloushallintoon tai kirjanpitoon liittyvät asiat mietityttävät.

Palvelumme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon. Yrityksemme on perustettu vuonna 2003, mistä lähtien olemme tarjonneet monipuolista kirjanpitopalvelua pk-yrityksille.

Kirjanpito koostuu yrityksen

  • Tuotoista
  • Kuluista
  • Varoista
  • Veloista

Kirjanpito sisältää

  • Tositteiden järjestelyn ja tietojen syöttämisen kirjanpitojärjestelmään
  • Tuloksena saadaan laskelmat yrityksen tuotoista ja kuluista sekä varoista ja veloista

Kirjanpito tarjoaa tietoa, jota tarvitaan yrityksen johtamiseen. Kirjanpitovelvollisuus koskee kaikkia yrityksiä, ja yrityksen johto on vastuussa sen järjestämisestä.

Kirjanpidon ulkoistaminen on pelkästään järkevää, sillä kun ammattitaitoinen tilitoimisto vastaa taloushallinnosta, jää yrittäjälle enemmän aikaa keskittyä siihen kaikkein oleellisimpaan: yritystoiminnan pyörittämiseen ja siihen liittyvien asioiden hoitamiseen.

Yrittäjän aika on yhtä arvokasta kuin raha, joten miksi haaskata sitä kirjanpitoon liittyvien numeroiden ja lukujen parissa painiskellessa – sitä varten on alan ammattilainen. Kirjanpidon ulkoistaminen jättää tilaa myös vapaa-ajalle, kun illat eivät enää kulu pelkästään paperihommissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kirjanpidosta!

Yhteystiedot

Tilitoimisto Linkki Oy

Koppisentie 3

67600 KOKKOLA

06 836 2150

tilitoimisto@ttlinkki.fi

www.ttlinkki.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse