Hoidamme tilinpäätöksesi ja muut taloushallinnon palvelusi

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman aina perinteisistä taloushallinnon palveluista liiketoiminnan konsultointiin asti. Asiakassuhteemme perustuvat luottamukselliseen asioiden hoitamiseen hyödyntäen nykyaikaista tekniikkaa.

Tavoitteenamme on saada taloushallinto tukemaan yrityksesi liiketoimintaa ja auttaa yritystäsi liiketoiminnan muuttuvissa olosuhteissa.

Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka hoitaa sinun yrityksesi asioita.

Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja hyödynnämme toiminnassamme ajanmukaisia tietojärjestelmiä. Tuotamme päätöksenteossa tarvittavan informaation sekä autamme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Teemme tilinpäätöksesi ja veroilmoituksesi lakien ja säädösten mukaisesti. Ja tietysti hoidamme kaiken sähköisiä palveluita hyväksikäyttäen! Huolehdimme, että kaikki tarvittavat vuosi-ilmoitukset tehdään määräaikoja noudattaen.

Halutessasi hoidamme myös maksuliikenteesi.

Laskemme yrityksesi tunti- ja kuukausipalkat. Saat meiltä palkkoihin liittyvät tilityslaskelmat. Teemme lakisääteiset ilmoitukset verottajalle ja muille sidosryhmille (kausiveroilmoitukset, tyel-ilmoitukset, ay-ilmoitukset, tapaturmavakuutusilmoitukset yms.). Teemme tarvittaessa puolestasi myös palkkoihin liittyvät Kelan tai työtapaturmavakuutusyhtiön hakemukset, palkkatodistukset, työterveyteen liittyvät korvausanomukset ym.

Halutessasi hoidamme yrityksesi laskutuksen. Jos laskutat itse, saat kauttamme käyttöösi sähköisen laskutusohjelman kustannustehokkaasti. Seuraamme myös yrityksesi myyntisaamisia sekä ostovelkoja.

Autamme aloittavaa yrittäjää yhtiömuodon valinnassa ja laadimme uuden yrityksen perustamispaperit. Hoidamme myös yhtiömuodon muutokseen liittyvät paperiasiat sekä päivitämme yhtiösopimukset ja yhtiöjärjestykset. Teemme yhtiöllesi tarvittavat pöytäkirjat mikäli et halua niitä itse tehdä.